Foto
Actievoorwaarden:

Bij Angebox zien wij  graag een lach op de gezichten van onze klanten en houden wij winacties op onze social mediaplatformen om iedereen kans te laten maken op 1 van onze leuke prijzen. Maar zitten aan deze winacties ook voorwaarden verbonden die u als klant behoort te weten. Hieronder zetten wij ze voor u op een rijtje.
 
Wat gebeurd er als ik gewonnen heb ?
Nou als allereerst natuurlijk gefeliciteerd!
Alle gelukkige winnaars ontvangen van ons een leuk felicitatie bericht op de social media platform waar ze gewonnen hebben. Heeft u bij ons een product gewonnen zult u een bericht ontvangen met een paar vragen die u als persoonlijk kunt beschouwen. Wij zullen vragen om u volledige naam, u adres en om u telefoonnummer die wij alleen gebruiken voor het versturen van het product. Bij het winnen van een kortingscode zullen wij dit u niet vragen.


Algemeen:


1.1 De acties en bijhorende prijzen vallen onder de volledige verantwoording van Angebox.com handelend onder de naam Angebox.
1.2 De actievoorwaarden van Angebox zijn van toepassing op iedere deelnemer en bindend voor iedereen die actief meedoet aan de actie.
1.3 Angebox is ten alle tijden bevoegd om de actievoorwaarden zonder opgave van reden aan te passen of te verwijderen.
1.4 De inhoud van de voorwaarden is onder voorbehoud van schrijffouten en interpretatie. Aan de voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.


Deelname:

2.1 Deelnemers van de actie dienen minimaal 18 jaar oud te zijn of met toestemming van ouders of voogd.
2.2 Deelname aan de actie is een eenmalige deelname 1 per persoon.
2.3 Medewerkers van Angebox.com zijn uitgesloten van deelname aan de actie.
2.4 Angebox is bevoegd deelnemers uit te sluiten van deelname bij vermoeden van fraude of onterechte deelname.
2.5 Indien een winnaar zich niet binnen 7 dagen meld bij Angebox zal er een nieuwe winnaar worden gekozen.
2.6 Deelname aan de actie is altijd gratis.
2.7 Deelnemers van de actie  dienen desgevraagd in de Nederlandse taal hun volledige naam, adres, woonplaats, telefoon gegevens door te geven. Deelnemers die niet de juiste volledig gevraagde gegevens opgeven zijn van deelname uitgesloten. Bij het verstrekken van onjuiste gegevens behoudt Angebox zich het recht om de prijzen te behouden.
2.8 Prijswinnaars gaan akkoord dat Angebox de naam van de winnaars mag gebruiken op  een publieke felicitatie post op de social media platform van Angebox.


Aansprakelijkheid :

3.1 Angebox besteedt de grootst mogelijk zorg aan het versturen van de gewonnen producten en  is niet aansprakelijk voor schade bij levering of de staat van de geleverde product.
3.2 Angebox is niet aansprakelijk voor de garantie op het product. Alle producten hebben een fabrieksgarantie die de winnaars zelf moet verhalen bij de maker van het product.
3.3 Angebox is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van het feit dat de website , om welke reden dan ook niet (ongestoord) beschikbaar is. De website kan tijdelijk of definitief buiten gebruik worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging.

3.4 Angebox is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de actie maakt.

Veiligheid:

4.1 De deelnemer geeft Angebox door deelname toestemming tot het verzamelen en verwerken van benodigde (persoons)gegevens in het kader van de actie en het gebruik van zijn/haar (persoons)gegevens voor het versturen van het product.Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
4.2 Alle winnaars van een product prijs krijgen in hun felicitatie bericht op social media een code die gebruikt kan worden voor correnspondentie over de actie.
4.3 Angebox vraagt van de winnaars nooit meer dan de volledige naam, adres gegevens en een telefoonnummer. Wij vragen uzelf te beschermen online en ook nooit meer te geven dan deze gegevens.
4.4 Alle winacties worden alleen gehouden op de door erkende socialmedia platformen van Angebox. U zult nooit benaderd worden door Angebox vanuit een derde partij.
4.5 Wanneer u iets niet vertrouwd of u vermoed fraude vragen wij u direct contact op te nemen met de klantenservice van Angebox.
4.6 Alleen winnaars van de actie worden benaderd door Angebox per bericht op de social media platform waar de actie gehouden word. Geen ander verkeer wordt hiervoor gebruikt om een winnaar of deelnemer te bereiken.


Overig:

5.1 Eventuele klachten, vragen of opmerkingen over de actie kunnen aan Angebox kenbaar worden gemaakt op Angebox.shop@gmail.com en zullen binnen de wettelijke 14 dagen worden beantwoord.
5.2 Angebox volgt bij haar acties de richtlijnen van de Gedragscode promotionele kanssspelen 2014
Social media

Social media

Houdt onze social media in de gaten voor onze nieuwste deals en producten