Foto
De retour informatie is laatst bijgewerkt op 15-10-2019.

Retourneren


Als klant heeft u het recht om binnen 14 dagen u bestelde artikelen zonder rede van opgaaf bij ons te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt pas wanneer u alle bestelde artikelen heeft ontvangen.Bij een bestelling  met meerdere artikelen gaat de termijn pas in wanneer u het laatste artikel in ontvangst heeft genomen.Wanneer u gebruikt heeft gemaakt van de herroepings recht heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de artikel bij ons af te laten leveren. De kosten van de retour zijn van u huis naar de webshop voor eigen rekening en bedragen circa €6,95 (kijk voor de juiste tarieven bij een vervoerder in de buurt)

Artikelen van retour dienen worden teruggestuurd binnen 14 dagen naar
Reijmerstokkerdorpstraat 92 F 6274 NN te Reijmerstok

Wij vragen u de artikel te versturen in de orginele verpakking en de orginele pakbon mee te sturen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is in de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. En bij het beschadigen van het artikel. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is verbroken.


Voorwaarden

1. Artikel en verpakking zijn indien rederlijkerwijs mogelijk in orginele staat
2. Artikel en verpakking zijn indien rederlijkerwijs mogelijk onbeschadigd en ongescheurd.
3.Artikel en verpakking zijn indien rederlijkerwijs mogelijk ongebruikt en ongedragen.

Wegens hygiënische voorschriften en gezondheid risico's kunnen wij de onderstaande artikelen niet voor retour in ontvangst nemen.
  • Kousen
  • Lingerie of ondergoed
  • Condooms
  • Seksspeeltjes
  • Tepel of penispompjes
  • Tepelversiering
  • Drogisterij artikelen
  • Dvd's (indien Verzegeling is verbroken)

De artikelen die onder deze regeling vallen nemen wij niet in retour en geld de regeling bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer worden geretourneerd.

Betaling

Wanneer de herroepings formulier is ingevuld en wij de artikel hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het volledige bedrag inclusief verzendkosten aan u terug storten op de zelfde wijze als de betaling bij ons is ontvangen. Voor terugbetalingen worden nooit kosten in rekening gebracht. Wij wachten wel altijd met een terug betaling tot wij de artikelen hebben ontvangen. Mocht u de artikel binnen 14 dagen aan ons hebben verzonden en het is bij ons nog niet binnen vragen wij u het verzendbewijs naar ons toe te sturen zodat wij kunnen vaststellen dat u het optijd heeft verzonden en het probleem bij de vervoerder ligt.

Om gebruikt te kunnen maken van de herroepingsrecht vragen wij u een mail te sturen naar angebox.shop@gmail.com. Wij versturen u een herroepingsformulier en een stappenplan met hoe u het artikel kunt retourneren.


Als u heeft gekozen om het formulier uit te printen en in te vullen kunt u het volgende doen.

U kunt het formulier scannen en naar angebox.shop@gmail.com sturen.
- U kunt het formulier op sturen naar Reijmerstokkerdorpstraat 92F 6274 NN te Reijmerstok (Dit kan alleen  even duren voor het binnen is)

Als u kiest om het formulier digitaal in te vullen kunt u het sturen naar Angebox.shop@gmail.com


Tips!

- Bewaar het verzendbewijs goed, hiermee kunnen wij u helpen als er iets misgaat. Tevens is dit ook u bewijs dat u het artikel naar ons verzonden hebt.
- Heeft u meerdere artikelen en past niet alles in 1 doos? Geen probleem zolang u op alle dozen de ordernummer zet komt het goed.
- U ontvangt altijd van ons een email dat de retour succesvol is ontvangen en bij aanmelding de stappen plan hoe te retourneren

Wij gaan graag een stapje verder!
Is u retourtermijn verstreken en is de zegel van het artikel niet verboken? Omdat u simpelweg niet wist dat u het artikel kon retourneren of wegens omstandigheden het niet kon verzenden. Neem gerust contact op met de klantenservice van Angebox wij zijn altijd bereid om u te helpen met het bedenken van een oplossing ,zodat u toch de service krijgt die u verdient.

 
Social media

Social media

Houdt onze social media in de gaten voor onze nieuwste deals en producten