0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Juridische kennisgeving

Angebox bied de service van haar website aan alleen voor algemeen gebruik en gebruik van haar klanten.

Deze website bevat elementen waarop intellectuele eigendomsrechten van angebox en van derden rusten. Hiermee bedoelen wij onder andere tekeningen, foto's, teksten en de grafische vormgeving van de internetpagina's. Gehele of gedeeltelijke reproductie is verboden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze intellectuele eigendommen.

Disclaimer

De gegevens over Angebox zijn op deze website uitsluitend bedoeld om aan belangstellenden algemene informatie over Angebox te verstrekken. De desbetreffende informatie wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden. Angebox kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid.

Alle op onze website genoemde prijzen zijn inclusief de wettelijk verplichte BTW. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Indien het door jouw bestelde product niet voorradig is en op korte termijn ook niet beschikbaar komt, stelt Angebox u hiervan op de hoogte. Actieprijzen zijn slechts geldig gedurende een bepaalde periode en zolang de voorraad strekt. Op deze prijzen kan voor of na de actieperiode geen aanspraak worden gemaakt.

Identiteit van de webshop onderneming:

Angebox.com

Sniepweg 30

2742 AS

Contact gegevens:

Email: Angebox.shop@gmail.com (klantenservice)

Angebox_zakelijk@hotmail.com (zakelijk contact)

Telefoonnummer: 0611800821

Kvk: 72966645

Btw: NL0055867765

Klantenservice

U kunt ons het makkelijkste bereiken door een mail te sturen naar Angebox.shop@gmail.com of via onze whatsapp.
Bij het versturen van een mail kunt  u een telefoon nummer vermelden als u telefonisch contact wenst ,zodat wij u zo snel mogelijk kunnen terugbellen.
Hiermee verkomt u de drukte van het telefoon verkeer en zo krijgt u vaak sneller antwoord. Wij hanteren whats ap en mail verkeer reageren wij binnen 1 werkdag en bij telefonisch terug bellen, kunnen wij terug bellen tot 20:00.

Voor onze zakelijke klanten  of voor zakelijke voorstellen vragen wij u een mail te versturen naar Angebox_zakelijk@hotmail.com.
Wij reageren uiterlijk binnen 1 werkdag op al onze mails en  bij het vermelden van een telefoon nummer vragen wij u een tijdstip te melden tot wanneer wij terug kunnen bellen.

Angebox.nl

Angebox is dagelijks bezig met het verbeteren van haar website en haar service.

En omdat de klanten van angebox het mogelijk maken om te groeien vinden wij u mening belangrijk!

Mist u iets op onze website of hebt u op of aanmerking ?

U bent vrij om iets achter te laten in onze Tipbox

En wij zullen ons best doen u tips te gebruiken in de nieuwe verbeteringen!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.