Juridische kennisgeving

Foto

Angebox bied de service van haar website aan alleen voor algemeen gebruik en gebruik van haar klanten.

Deze website bevat elementen waarop intellectuele eigendomsrechten van angebox en van derden rusten. Hiermee bedoelen wij onder andere tekeningen, foto's, teksten en de grafische vormgeving van de internetpagina's. Gehele of gedeeltelijke reproductie is verboden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze intellectuele eigendommen.

Disclaimer

De gegevens over Angebox zijn op deze website uitsluitend bedoeld om aan belangstellenden algemene informatie over Angebox te verstrekken. De desbetreffende informatie wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden. Angebox kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid.

Alle op onze website genoemde prijzen zijn inclusief de wettelijk verplichte BTW. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Indien het door jouw bestelde product niet voorradig is en op korte termijn ook niet beschikbaar komt, stelt Angebox u hiervan op de hoogte. Actieprijzen zijn slechts geldig gedurende een bepaalde periode en zolang de voorraad strekt. Op deze prijzen kan voor of na de actieperiode geen aanspraak worden gemaakt.

Identiteit van de webshop onderneming:

Angebox.com

Reijmerstokkerdorpstraat 92 F
6274NN Reijmerstok

Contact gegevens:

Email: Angebox.shop@gmail.com (klantenservice)

Angebox_zakelijk@hotmail.com (zakelijk contact)

Telefoonnummer: 0611800821

Kvk: 72966645

Btw: : NL214007042B01

Social media

Social media

Houdt onze social media in de gaten voor onze nieuwste deals en producten